Agenda
1-11-2016  8 november: LTO-GAN avond
Geachte mevrouw, mijnheer,

Het staat u allen waarschijnlijk nog helder op het netvlies; de enorme schade aan de tuinbouwkassen in Someren en Asten. Eind juni trok daar een onweer voorbij met sterke winden en hagelstenen ter grootte van pingpongballen. In één uur tijd veranderde moderne kassen door dit extreme weer in een grote ravage en was de teelt voor het gehele jaar verloren. De grote vraag is; hoe ga je als ondernemer om met deze risico’s?

‘Verzekeringen’ is vaak niet het leukste onderwerp, maar het wordt wel steeds belangrijker! Om u over dit onderwerp bij te praten zal Willem Snoeker van Interpolis een presentatie geven. Er is volop ruimte om vragen aan de heer Snoeker te stellen.

De avond begint met een presentatie door Nico van Ruiten (voorzitter van LTO Glaskracht). Die samen met zijn ZLTO-vakgroep voorzitter Wim van den Boomen extra aandacht zal besteed aan hoe in de toekomst dergelijke (weers)risico’s verzekerd moeten worden en wat daarbij de rol van de tuinbouwsector zelf en de overheid zou moeten zijn. De heer Van den Boomen zal met name ingaan op de ervaringen in de regio Someren.

Datum: Dinsdag 8 november 2016
Aanvang: Inloop 19.30, start 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Adviescentrum Rabobank Oost Betuwe,
Industrieweg Oost 16, Elst

Wilt u er bij zijn? Dan ontvangen wij graag voor 7 november uw aanmelding via info@greenportarnhemnijmegen.nl of via het bijgevoegde aanmeldformulier.

Met vriendelijke groet,

Greenport Arnhem-Nijmegen
Gelderland Oost
Peter Bakker, voorzitter

LTO Glaskracht
Henk Gertsen, voorzitter‹‹ terug