Agenda
1-11-2016  24 november: Bijeenkomst klimaatverandering en bliksemschade
Geachte ondernemer,

Het klimaat verandert. Soms heeft dat positieve effecten, zoals zachte winters met weinig aardgasverbruik, maar het kan zich ook vertalen in wateroverlast of schade door blikseminslag. Als tuinder bent u dagelijks met het weer bezig. Hoeveel zonne-instraling is er, wanneer moeten de schermen dicht en wat is de luchtvochtigheid buiten. Om u een nog beter inzicht in ons klimaat te geven zal Margot Ribberink een uitgebreide presentatie geven met als onderwerp: Klimaatverandering.

Ook in onze regio is bliksem en schade door bliksem een bekend verschijnsel. Iemand die alles weet van bliksem is Johan Hofland. Hij is niet alleen expert op het gebied van het ontstaan van bliksem, maar ook op het gebied van bliksembeveiliging. Als senior expert bij Van der Heide adviseert hij bedrijven op het gebied van bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging. Op basis van diverse praktijkvoorbeelden zal hij aangeven wat u kunt doen om uw bedrijf veiliger te maken en schade door bliksem te beperken. U bent van harte uitgenodigd om deze themabijeenkomst bij te wonen op:

Datum: Donderdag 24 november 2016
Aanvang: 20.00 – 22.15 uur
Locatie: Mea Vota
Boskoops Glorie 33
6851 VH Huissen

Deze bijeenkomst sluit aan bij de bijeenkomst van 8 november waar gesproken is over weersrisico’s in de glastuinbouw en de mogelijkheden om dat te verzekeren. We hopen met deze bijeenkomsten u voldoende inzicht te geven om de juiste maatregelen tegen weersinvloeden te nemen en waar nodig te verzekeren.


Programma

20.00 uur: Ontvangst
20.05 uur: Klimaatverandering door Margo Ribberink, Meteo Group Nederland
21.00 uur: Pauze
21.15 uur: Bliksem en bliksem- en overspanningsbeveiliging door Johan Hofland (Van der Heide)
22.00 uur: Napraten en borrel
22.15 uur: Afsluiting

De bijeenkomst richt zich op ondernemers en alle partijen die bij Greenport Arnhem-Nijmegen betrokken zijn.

Wij hopen u te kunnen begroeten op donderdagavond 24 november 2016!

Met vriendelijke groet,


Peter Bakker, voorzitter
Greenport Arnhem-Nijmegen‹‹ terug