Nieuws
29-10-2014  Omdenken, op een andere manier denken!
De avond begint overigens met een woord van welkom door Peter Waterman, directievoorzitter van Rabobank Oost Betuwe. Hierna volgt een inleiding door Nico van Ruiten (voorzitter van LTO Glaskracht). Hij zal ingaan op actuele zaken die dit jaar in de tuinbouw spelen. Daarbij zal hij extra aandacht besteden aan de uitdagingen op het gebied van ‘markt en afzet’.

Het 2de deel van de avond staat in het teken van een inspirerend en humoristisch programma, dat op indringende en onontkoombare manier het verschil tussen manieren van kijken en denken duidelijk maakt. En de voordelen laat zien van omdenken: innovatie, creativiteit en inspiratie. Een show die u niet wilt missen!

Aanmelden is verplicht, graag voor 1 november via het aanmeldformulier. (zie bijgevoegde uitnodiging)


Geachte mevrouw, mijnheer,

Zoals u van ons gewend bent verzorgen LTO Glaskracht Nederland en Greenport Arnhem-Nijmegen ieder jaar een interessante avond voor de tuinbouwsector. Dit jaar maken we er een heel bijzondere avond van, u wordt namelijk getrakteerd op de ‘Ja-maar, Omdenkshow’. We zijn dit jaar te gast bij Rabobank Oost Betuwe in het Adviescentrum te Elst.

De avond begint met een woord van welkom door Peter Waterman, directievoorzitter van Rabobank Oost Betuwe. Hierna volgt een inleiding door Nico van Ruiten (voorzitter van LTO Glaskracht). Hij zal ingaan op actuele zaken die dit jaar in de tuinbouw spelen. Daarbij zal hij extra aandacht besteden aan de uitdagingen op het gebied van ‘markt en afzet’.

Na de inleiding van de LTO Voorzitter gaat de avond los met een inspirerend en humoristisch programma, dat op indringende en onontkoombare manier het verschil tussen manieren van kijken en denken duidelijk maakt. En de voordelen laat zien van omdenken: innovatie, creativiteit en inspiratie. Een show die u niet wilt missen!

U bent van harte welkom op :

Datum: Dinsdag, 4 november 2014
Aanvang: Inloop 19.30, start 20.00 – 22.30 uur

Locatie: Rabobank Adviescentrum, Industrieweg Oost 16, Elst

Aanmelden is verplicht, graag voor 27 oktober via het aanmeldformulier.

Met vriendelijke groet,

Greenport Arnhem-Nijmegen LTO Glaskracht, Gelderland Oost
Theo Jan van Ewijk, voorzitter Henk Gertsen, voorzitter


Aanmeldformulier

Ja-maar, Omdenkshow
4 november van 19.30 tot 22.30 uur
Adviescentrum Rabobank Oost Betuwe, Industrieweg Oost 16, Elst

A.u.b. dit aanmeldformulier of uw gegevens doorsturen/doorgeven aan info@greenportarnhemnijmegen.nl


0 Ja, ik kom naar de ‘Ja-maar Omdenkshow’

Naam:
Naam organisatie:
Aantal personen:
E-mail adres:


0 Ik ontvang nog geen digitale nieuwsbrief van Greenport Arnhem-Nijmegen en
meld me hiervoor aan.A.u.b. het ingevulde aanmeldformulier of de hierboven gevraagde gegevens voor maandag 27 oktober sturen aan: info@greenportarnhemnijmegen.nl
‹‹ terug