Nieuws
6-1-2015  Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 9 januari 2015
Zoals u van ons gewend bent hebben we ieder jaar een interessante spreker. Mede vanwege alle veranderingen in de afzetmarkt hebben we dit jaar Peter Bakker (algemeen directeur Plantion) gevraagd om een nieuwjaarspeech te geven. Hij zal een beeld schetsen van de actuele situatie in de tuinbouw en enkele suggesties geven over hoe hier op ingespeeld kan worden.

Greenport Arnhem-Nijmegen organiseert haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst voor alle belanghebbenden en geďnteresseerden die zich betrokken voelen met de tuinbouwcluster in de regio Arnhem-Nijmegen. De bijeenkomst heeft een sterk Meet & Greet karakter.

In 2015 bestaat Greenport Arnhem-Nijmegen 10 jaar. In die periode heeft Greenport Arnhem-Nijmegen een constante factor willen zijn. Met interessante, leerzame en gezellige activiteiten heeft uw Greenport de mogelijkheid geboden om elkaar te ontmoeten en alle ontwikkelingen met elkaar te bespreken. Ook deze receptie biedt een ideale gelegenheid om uw collega’s een gezond en succesvol 2015 toe te wensen.
‹‹ terug