Nieuws
9-1-2015  Nacht van de Gelderse Economie
Bent u ondernemer of startende ondernemer? Dan mag u de Nacht niet missen. Ook politici, wetenschappers en beleidsmakers kunnen hun licht opsteken. De Nacht wordt georganiseerd door de provincie Gelderland samen met De Gelderlander, het Launchplatform en een heleboel andere partners.

Doe mee aan de Startup van het jaar
U ontmoet heel veel ondernemers. Ook kunt u meedoen aan de Verkiezing van de Gelderse Startup van het jaar. Als u daaraan mee wilt doen, meldt u dan direct aan! Kijk op launchplatform.nl voor de spelregels.
Er zijn veel innovaties te zien en ‘crossovers’ te maken. Op ‘Waalstreet’ vindt u het financieel instrumentarium van de provincie Gelderland en de Europese fondsen en zoekt u de beste innovatiecocktail. In het Europa- café wordt het EFRO programma 2014-2020 feestelijk geopend.
Peptalk en Late night show
Richard Engelfriet is uw host deze nacht. Hij ontvangt Kim Spinder voor een energizing peptalk. Sprekers geven hun visie op de laatste trends & ontwikkelingen en in de late night talkshow dagen we gasten uit om hun prikkelende ideeën te delen.
Onze partners zoals Oost NV, PPM Oost, Food Valley, Health valley, Green Tech Alliances, de RCT’s, NCJO en kennisinstellingen doen mee aan deze bruisende Nacht. Zij hebben hun ideeën ingebracht en samen hebben we een inspirerend programma opgezet met o.a. ted-talks, discussies & debat, zeepkistpresentaties en videologs.

Kom en reis mee naar de nacht. Schrijf u nu in en zet donderdag 26 februari van 20.00 tot 01.00 uur definitief in uw agenda. Twitter mee via #N8vdeconomie, volg ons op Facebook en Instagram en check nachtvandeeconomie.gelderland.nl
We nodigen u uit deze uitnodiging ook te delen met uw ondernemersnetwerk.

Wij zien u graag op 26 februari!
De Provincie Gelderland

‹‹ terug