Nieuws
3-3-2015  Spullenbank zoekt laptops voor verenigingen
Maatschappelijk betrokken ondernemen
Wilt u met uw bedrijf ook maatschappelijk betrokken ondernemen, kijkt u dan eens op onze website. Er is altijd wel een project waaraan u kunt bijdragen. www.oostbetuwseuitdaging.nl
Heeft uw bedrijf (een) laptop(s) beschikbaar, dan kunt u dat op onze website aanmelden met de knop ‘Aanbod aanbieden’. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Verbinden
De stichting Oost-Betuwse Uitdaging is een platform om aanvragen van maatschappelijke organisaties en aanbod van maatschappelijk betrokken bedrijven bij elkaar te brengen.
Zij bemiddelt tussen aanvragen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen van verenigingen, stichtingen, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven enerzijds en anderzijds het aanbod (met gesloten beurs) daarvoor van bedrijven in Lingewaard en Overbetuwe.
Op deze manier stimuleert en organiseert zij maatschappelijk betrokken ondernemerschap. Het uiteindelijke doel is het bevorderen van de leefbaarheid in beide gemeenten. Het effect van samenwerken!
Wij zijn 'powered by' Oranje Fonds, gemeente Lingewaard, gemeente Overbetuwe, Rabobank Oost Betuwe, Waardwonen, Woonstichtingen Gendt, Heteren, Valburg, Vivare Elst.
Informatie
Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met Hetty de Wit, manager Oost-Betuwse Uitdaging, tel. 06 129 154 71, www.oostbetuwseuitdaging.nl
‹‹ terug