Nieuws
8-6-2015  Tuinbouw op Betuwe Onderneemt Beter
Met hulp van een aantal tuinbouwbedrijven uit de regio werd een kleine groentezaak ingericht. Bezoekers konden met eigen ogen de verse aubergines, paprikaís, komkommers, aardbeien en overige groenten zien. Om de beursbezoekers te attenderen op alle mooie tuinbouwproducten uit de regio was er een pretkok aanwezig die van de glasgroenten heerlijke hapjes maakte. De stand van Greenport Arnhem-Nijmegen trok mede daardoor veel bezoekers.

Op de avond voorafgaande aan de beurs werd er een ondernemersverkiezing gehouden. Dit jaar was Jan van Genderen (Royal Berry) genomineerd als ondernemer van het jaar. Jan heeft een bedrijf op Bergerden en exporteert veel van zijn producten naar Engeland en naar ScandinaviŽ. Helaas werd Jan niet verkozen tot ondernemer van het jaar, maar Betuwe Onderneemt Beter was wel een mooie gelegenheid om zijn bedrijf in het zonnetje te zetten. Op de site van Betuwe Onderneemt Beter is de bedrijfspresentatie van Royal Berry te zien.

http://betuweonderneemtbeter.nl/verkiezing-ondernemer-van-het-jaar-2015

Op het podium tijdens de ondernemersverkiezing stonden de bloemen van KANplant en de orchideeŽn van de Molenhoek waren bij de ontvangst en receptie te vinden. Op deze manier was de tuinbouw nadrukkelijk in beeld als een belangrijke economische sector in de regio.
‹‹ terug