Nieuws
8-6-2015  Twee studenten voor 2 dagen
Het Hendrik Pierson College (HPC) in Zetten wil daar verandering in brengen. Ook zij vinden dat leerlingen goed moeten weten wat er aan bedrijvigheid in de Oost-Betuwe is te vinden. Met die kennis kunnen leerlingen ook een betere keuze voor hun vervolgopleiding maken.

Onder het motto ‘investeren in toekomstige medewerkers’ is het HPC begonnen met een project waarbij HAVO 4 leerlingen (economie en maatschappij) een opdracht kunnen uitvoeren bij tuinbouwbedrijven. Twee leerlingen kunnen 2 dagen aan een korte opdracht werken. U, als ondernemer, bepaalt de opdracht en de leerlingen gaan met enthousiasme aan de slag. Het eindresultaat is een presentatie van de leerlingen aan u. De leerlingen worden geïnspireerd door u en wellicht wordt u geïnspireerd door de frisse ideeën van de leerlingen.

Zoals dat bij scholen gaat wordt er ver vooruit gepland. De twee dagen zijn gepland op 21 en 22 april 2016. Heeft u een opdracht die u wilt laten uitvoeren, neem dan contact op met Erna Mulder van het HPC. Ze is te bereiken via 0488-451544 of via e.mulder@hpcnet.nl

http://www.hpc-zetten.nl/nieuws/item/e-m-bedrijfsdag-1-mei
‹‹ terug