Nieuws
8-10-2015  'SHOPP-IN PLANTION' OFFICIEEL GEOPEND
De afgelopen maanden heeft Plantion zeven bedrijven bereid gevonden om te participeren in een shop-in-shop formule in het groothandelscentrum. Het gaat om NDT (in- en outdoor potterie), Ter Steege (serviezen, potterie), Rasteli (handgemaakte kaarsen en glaswerk), KD Home (zijdebloemen, zijdeplanten), Ompak (verpakkingsmaterialen), Topp & Deco (terraskachels, grote kunststof potten) en ATMR (kantoorartikelen en kerstpakketten).
Voor het runnen van Shopp-in Plantion, de verkoop van producten en het bedienen van de gezamenlijke kassa, nam Plantion Marjolein Siderius en Melissa Bakhuizen in dienst. Agenita Brink coördineert de winkelformule vanuit Plantion en overlegt met de deelnemers over het assortiment. Zij wist ook de zeven bedrijven over de streep te halen.
Met Shopp-in slaat Plantion een nieuw pad in. Algemeen directeur Peter Bakker hierover: "Het is geen ambitie om zelf groothandelsbedrijf te worden. De focus van Plantion blijft hetzelfde, namelijk klok, bemiddeling en groencentrum. Wel voelen we ons verantwoordelijk om de marktplaats voor klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken, vandaar dit initiatief. Shopp-in Plantion heeft een duidelijke toegevoegde waarde op het bestaande aanbod."

Najaarsshow
Op maandag 5 en dinsdag 6 oktober vond in het groothandelscentrum van Plantion het traditionele, drukbezochte najaarsevent plaats, dit keer met als titel: 'Bridge to a Sparkling Christmas'. Het waren twee dagen boordevol inspiratie voor de klanten van marktplaats Plantion. Naast stands en demonstraties was veel aandacht ingeruimd voor Floral Movement 2015 met zowel het NK Bloemsierkunst voor junioren als de VBW Flowercup. Zie ook www.ghcplantion.nl.

Plantion
Plantion te Ede is een moderne, complete en inspirerende marktplaats voor kwekers en sierteeltdetaillisten. Met 155 medewerkers creëert Plantion optimale afzetmogelijkheden voor producten van haar aanvoerders. Plantion combineert onder één dak een klokveiling (dagverse bloemen en planten), een groencentrum (boomkwekerijproducten) en een groothandelscentrum (bloemen, planten en bloemisterijartikelen). Aanvullend op locatiegebonden transacties bemiddelt Plantion ook rechtstreeks tussen kweker en koper. Over 2014 realiseerde Plantion een omzet van 88,2 miljoen euro. Meer informatie over Plantion is te vinden op www.plantion.nl.
‹‹ terug