Nieuws
2-1-2017  Vooraankondiging Seminar met Robin van Galen
Na twee succesvolle seminars in voorgaande jaren, verzorgen we als agrarische studieclubs, belangenbehartigers, netwerkorganisatie en Rabobank Oost Betuwe ook dit jaar weer een inspirerende lezing met aansluitend een netwerkborrel.

Wilt u antwoord op vragen rondom inspirerend leiderschap? Houd dan donderdag 16 februari alvast vrij in uw agenda! Gouden waterpolocoach Robin van Galen vertelt dan uitgebreid over dit onderwerp. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom op het Adviescentrum van Rabobank Oost Betuwe, Industrieweg Oost 16 in Elst. Een uitnodiging om u aan te melden ontvangt u in januari 2017.

Gouden waterpolocoach Robin van Galen coachte in 2008 de Nederlandse waterpolodames naar Olympisch Goud. Over de weg naar Goud presenteert hij inspirerend met ‘Niets is onmogelijk’. In zijn presentatie praat hij over aspecten als selecteren/vormen van een team, leiding geven, samenwerken, focus en ambitie. Op dit moment is hij bondscoach van de waterpoloheren van Nederland. Helaas is het op een haar na niet gelukt zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro van 2016. Wel gaat Robin door als bondscoach met als doel de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Robin presenteert met flair, humor en passie over het coachen van een team en over persoonlijk leiderschap.

Wilt u aanwezig zijn? Reserveer dan 16 februari 2017 in uw agenda!!


Met vriendelijke groet,

Agrarisch Jongeren Kontakt Overbetuwe
Akkerbouwstudieclub Elst
Greenport Arnhem-Nijmegen
LTO Noord, afdeling Oost Betuwe
Nederlandse Fruit Organisatie
Rabobank Oost Betuwe
Rundveestudieclub Elst
‹‹ terug