Flynth
Hoe organiseert u uw bedrijfsprocessen en hoe houdt u daarbij een vinger aan de pols? Welke strategische keuzes maakt u en waarop baseert u die? Uw persoonlijke adviseur bij Flynth biedt u ondersteuning op accountancygebied ťn is uw sparringpartner als het gaat om uw bedrijfsvoering.

Flynth is met 35.000 klanten, ruim 1.800 medewerkers en ruim 60 vestigingen, de grootste Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener van en voor ondernemers. We zijn zo groot geworden omdat we de zaken net even anders aanpakken. Medewerkers van Flynth adviseren u over de inrichting en het beheer van uw bedrijfsadministratie en hoe u daaruit uw actuele managementinformatie genereert. Deze essentiŽle informatie voor uw keuzes richting de toekomst is tevens het uitgangsmateriaal voor onze adviseur als uw sparringpartner. Bijvoorbeeld door het doorrekenen van investeringen, vraagstukken rond milieu en vergunningen, bedrijfsverplaatsing en uiteraard vooruitkijkend richting bedrijfsopvolging of -overname.

Het ondernemerschap bij de tuinbouwondernemer verder versterken en de kracht van zijn ondernemingen vergroten. Dat is het doel van Flynth.


http://www.flynth.nl