Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop
Horticoop biedt groente- en sierteeltkwekers in binnen- en buitenland een totaalpakket producten en diensten. Van potgrond, tuinbouwbenodigdheden en techniek tot potten, vazen en schalen.

Horticoop richt zich specifiek op de groenteteelt, snijbloementeelt, potplantenkwekerij, vaste plantenkwekerij, perkgoedkwekerij en de containerboomkwekerij. Zo kunnen we optimaal inspelen op uw specifieke wensen als ondernemer in deze sectoren.

Horticoop BV is de naam waarin Co÷peratief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop haar tuinbouwgerelateerde bedrijfsactiviteiten heeft ondergebracht. Het gaat om Horticoop BV, Lentse Potgrond BV, Slingerland Potgrond BV en Mardenkro BV. Daarnaast behoort Alflora tot de handelsactiviteiten van de co÷peratie. Alflora is een groothandel in bloemisterijbenodigdheden, met vestigingen in Nederland en BelgiŰ. De co÷peratie heeft ruim tweeduizend leden die allemaal een professioneel tuinbouwbedrijf exploiteren.

In honderd jaar is de co÷peratie uitgegroeid tot een betrouwbare partner van professionele tuinbouwbedrijven. Dat werd beloond met het predikaat Koninklijk, tijdens de viering van het 100-jarig bestaan in 2004.http://www.horticoop.nl